Rasnačs pērn nopelnījis vairāk nekā € 60 tūkstošus; parādsaistības - € 67,6 tūkstoši

Oskars Rekšņa
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Valsts amatpersonas sākušas iesniegt ikgadējās deklarācijas. Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (Nacionālā apvienība) savā deklarācijā norādījis, ka pērn, būdams tieslietu ministrs, nopelnījis 60,4 tūkstošus eiro.

Savukārt no Juridiskās koledžas Rasnačs saņēmis 133 eiro.

Rasnačs ieņēmis padomes locekļa amatu Sabiedrības integrācijas fondā un bijis prezidija loceklis Latvijas Juristu biedrībā, norādīts deklarācijā.

Pērnā gada amatpersonas deklarācijā viņš norādījis, ka viņa īpašumā ir divi dzīvokļi Rīgā, kopīpašumā zemes un ēkas nekustamais īpašums, kā arī zeme lietošanā Rīgā.

Rasnačam pieder 2005.gada «Honda CRV», kā arī airu laiva.

Rasnačs valsts amatpersonas deklarācijā par 2017.gadu norādījis arī parādsaistības 67,6 tūkstošu eiro apmērā. Tāpat viņš norādījis bezskaidrās naudas uzkrājumus 17,7 tūkstošu eiro apmērā, kurus glabā «Swedbank».

Valsts ieņēmumu dienests (VID) atgādina, ka līdz 2018.gada 3.aprīlim ieskaitot valsts amatpersonām ir jāiesniedz kārtējā gada valsts amatpersonas deklarācija par 2017.gadu. Deklarācijas jāiesniedz elektroniski, izmantojot VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu (EDS). Valsts amatpersonas deklarāciju, kā arī jebkuru citu dokumentu iespējams iesniegt EDS, autorizējoties ar internetbankas rekvizītiem.

VID pateicas visām 38 926 valsts amatpersonām, kuras to šogad jau ir izdarījušas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu