Kurzemē un Vidzemē apgrūtināti braukšanas apstākļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lieldienu vakarā daudzviet Kurzemē un dažviet arī Vidzemē sniega un apledojuma dēļ ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem, tikmēr Latgalē sniegoti aizvien ir reģionālie ceļi.

Kā liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija, svētdienas vakarā ap plkst.20.40 braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem ir apgrūtināti Liepājas šosejas posmos no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem un no Saldus līdz Grobiņai, Ventspils šosejas posmā no Ķemeru Nacionālā parka līdz pat Ventspilij, Vidzemes šosejas posmā no Līgatnes līdz Virešiem, kā arī Valmieras šosejas posmā no Braslas tilta līdz Stalbei.

Savukārt pa reģionālajiem ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti lielākajā daļā Austrumlatvijas, kā arī Kuldīgas, Talsu un Tukuma apkaimēs.

Autovadītāji, kā vienmēr, tiek aicināti ievērot piesardzību un izvēlēties ceļa segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu