Briedis pērn honorāros saņēmis vairāk nekā € 400 tūkstošus, bet nav deklarējis uzkrājumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts amatpersonas deklarāciju iesniedzis arī Latvijas labākais bokseris, Valsts policijas inspektors Mairis Briedis. Viņš deklarācijā par pērno gadu norādījis, ka algā par darbu policijā saņēmis 14,3 tūkstošus eiro, bet honorāros par darbību profesionālajā boksā - no dažiem tūkstošiem līdz pat 300 tūkstošiem dolāru (243 486 eiro).

Savā amatpersonas deklarācijā par aizvadīto gadu viņš norādījis, ka ieņēmis amatu ne tikai Valsts policijā, bet arī SIA «Rigvir», kur strādājis par drošības dienesta vadītāju. Tāpat viņš šajā uzņēmumā ir drošības konsultants.

Tāpat viņš deklarācijā norādījis, ka ieņēmis drošības konsultanta amatu SIA «AHTI».

Par darbu Valsts policijā Briedis saņēmis 14,3 tūkstošus eiro, no SIA «Rigvir» - 10,6 tūkstošus eiro. Tāpat viņš guvis ienākumus no Izglītības un zinātnes ministrijas 27 tūkstošu eiro apmērā (prēmija par sasniegumiem sportā).

No «SIESTA BOXING LTD» viņš saņēmis 300 tūkstošus dolāru lielu honorāru, bet no «HUCK SPORTS PROMOTION GMBH» - 150 tūkstošu eiro lielu honorāru.

Tāpat Briedis no akciju sabiedrības «VIRŠI-A» saņēmis honorāru 9,9 tūkstošu eiro apmērā, kā arī 7,1 tūkstoti eiro (deklarācijā norādīts - un citi ienākumi).

Viņam pieder arī zemes un ēkas nekustams īpašums Olaines pagastā.

Briedis deklarācijā nav norādījis, ka viņa īpašumā vai kopīpašumā būtu kāda automašīna.

Tāpat viņš nav deklarējis bezskaidras un skaidras naudas uzkrājumus vai darījumus, kuri pārsniedz 20 minimālās mēnešalgas.

Pērnā gada deklarācijā nav minēts, ka Briedim būtu kādas parādsaistības.

Deklarācijā par 2016.gadu Briedis bija norādījis 7,1 un 8 tūkstošu eiro lielas parādsaistības.

33 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā tagad uzvarējis 23 no 24 cīņām, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu. Tāpat viņš turpina ieņemt amatu Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu