Glābēju hronika: ceturtdien notikuši vairāki negadījumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Glābēji ceturtdien Baložos no grāvja izcēluši noslīkušu cilvēku un Raiskuma pagastā mežā atraduši personu, kas bija apmaldījusies, savukārt Rīgā vilciens notriecis 50 gadus vecu vīrieti.

Glābēji ceturtdien Ķekavas novada Baložos no grāvja izcēluši noslīkušu cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Mirušais nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Ceturtdienas naktī Pārgaujas novadā glābēji atraduši mežā apmaldījušos cilvēku, informēja VUGD. Izsaukums par Raiskuma pagastā mežā apmaldījušos cilvēku tika saņemts ap pusnakti. Glābēji apmaldījušos cilvēku atrada un nodeva mediķiem.

Ceturtdien Rīgā vilciens nāvējoši notrieca apmēram 50 gadus vecu vīrieti, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa. Mediķiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vīrietis gājis bojā - viņa gūtās traumas nebija nāvējošas.

Vienlaikus vakar Rīgā vieglā automašīna uz gājēju pārejas notrieca 28 gadus vecu vīrieti, kurš pēc notikušā slimnīcā tika nogādāts ar vairāku ķermeņa daļu nopietniem bojājumiem, tostarp galvas un muguras traumām. Mediķiem ir aizdomas, ka vīrietis guvis arī iekšējo orgānu bojājumus.

Alūksnes novadā šonedēļ lācis sabojājis uz Latvijas-Krievijas robežas izbūvēto žogu, informēja Valsts robežsardzē. Veicot notikuma vietas apskati, robežsargi konstatēja pēdas, kas liecināja, ka žogam bojājumus nodarījis lācis, kuram žogs acīmredzot bija šķērslis robežas šķērsošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu