Rīgas pašvaldības materiālus atkal varēs izvietot deputāta Kozlova bijušās sievas uzņēmums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Konkursā par Rīgas pašvaldības informācijas izvietošanu Latvijas drukātajos periodiskajos izdevumos arī šogad ir uzvarējis Rīgas domes deputāta Andreja Kozlova (S) bijušās sievas Janīnas Tolkunovas uzņēmums «Mediaservice», liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publiskotā informācija.

«Mediaservice» piedāvātā līgumcena bija 1 247 510 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) jeb 1 509 487 eiro ar PVN. «Mediaservice» bijis vienīgais pretendents šajā iepirkumā.

«Mediaservice» šādā iepirkumā uzvarēja arī 2016.gada septembrī, kad «Mediaservice» piedāvātā līgumcena bija 329 209 eiro. Arī toreiz «Mediaservice» bija vienīgais pretendents konkursā.

Arī 2015.gada oktobrī Rīgas domes konkursā par pašvaldības informācijas izvietošanu vairākos laikrakstos un televīzijas programmās uzvarēja «Mediaservice» - tolaik dome plānoja atvēlēt 726 000 eiro, lai trīs gadu laikā izvietotu informāciju par pašvaldības aktualitātēm vairākos laikrakstos un televīzijas programmās.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, arī «Mediaservice» apgrozījums 2016.gadā bija 995 179 eiro un uzņēmums guva 61 863 eiro peļņu.

Uzņēmums «Mediaservice» dibināts 2010.gada sākumā, īsi pēc tam, kad Kozlovs kļuva par Rīgas domes deputātu. Kopš tā laika «Mediaservice» regulāri uzvarējis dažādu Rīgas domes kapitālsabiedrību iepirkumos par publicitātes nodrošināšanu. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Tolkunova.

«Mediaservice» regulāri uzvar arī pašvaldības uzņēmuma «Rīgas Centrāltirgus» un citos Rīgas domes konkursos par publicitātes nodrošināšanu, tostarp 2016.gada maijā par «Rīgas Centrāltirgus» reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu medijos, kam tika atvēlēti 50 000 eiro, kā arī 2015.gada jūlijā konkursā par Rīgas 1.slimnīcas publicitātes un reklāmas nodrošināšanu, kam bija plānots atvēlēt 24 441 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu