Izsolīs licences alkohola tirgošanai Dziesmu un deju svētkos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Nacionālajā kultūras centrā (LNKC) 23.aprīlī plkst.11 tiks izsolītas licences vieglā alkohola tirdzniecībai XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku norises vietās, liecina Dziesmusvētku mājaslapā publicētie licences izsoles noteikumi.

Komersanti, kas vēlas piedalīties izsolē, var reģistrēties LNKC, Pils laukumā 4, līdz 2018.gada 23.aprīļa plkst.10. Ar vieglo alkoholu sortimenta licenci svētku pasākumu norises vietās varēs tirgot Latvijas zīmolu alus un sidrus.

Alkoholu sortimenta licences tiek iedalītas astoņās lotēs, no kurām katra ļauj attiecīgajā norises vietā lietot noteiktu dzērienu uzglabāšanas un izliešanas sistēmu jeb rollbāru skaitu. Lotēs iekļautās svētku norises vietas ir Mežaparka Lielā estrāde un tās Alus bārs, Daugavas stadions, Skonto stadions un Vērmanes dārzs.

Piecām no astoņām lotēm, kurās paredzētas kopskaitā sešas dzērienu uzglabāšanas un izliešanas sistēmas trīs norises vietās, sākumcena noteikta 605 eiro vērtībā. Divām lotēm ar kopskaitā 27 dzērienu sistēmām Mežaparka estrādē, Daugavas stadionā un Skonto stadionā sākumcena ir 3630 eiro. Savukārt lotei, kurā šajās trīs norises vietās atvēlētas 66 dzērienu sistēmas, sākumcena noteikta 7260 eiro vērtībā.

Sīkāk ar izsoles noteikumiem iespējams iepazīties Dziesmusvētku mājaslapas sadaļas «Iesaisties» apakšsadaļā «Tirdzniecības dalības noteikumi».

Kā ziņots, līdz 7.maijam tirgotāji var pieteikties tirdzniecībai XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu svētku un XVI Deju svētku laikā Mežaparka Lielās estrādes teritorijā, pavēstīja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Tirdzniecības vietām pieteikties var ēdinātāji, mazumtirgotāji, kā arī alus ražotāji. Kopumā Mežaparka estrādē vieta tiks atvēlēta aptuveni 120 tirdzniecības vietām.

Atlases procesā vērā tiks ņemts plānotais produktu sortiments un tā cenu piedāvājums, stendu vizuālais noformējums, kā arī tas, vai pretendenta piedāvājumā ietilpst Latvijā ražota vai iegūta produkcija, latviešu tradicionālo virtuvi pārstāvoši pārtikas izstrādājumi un ekoloģiski audzēta un ražota produkcija.

Piedāvājumi kandidātiem jāiesniedz līdz 7.maija plkst.12, LNKC vai arī elektroniski parakstītu ar drošu elektronisku parakstu, kas satur laika zīmogu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu