Vecmīlgrāvī paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Rīgā, Vecmīlgrāvja apkaimē, pirmdien paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD saņēma izsaukumu uz Augusta Dombrovska ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies daudzdzīvokļu mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka trīsstāvu dzīvojamā ēkā deg dzīvoklis 12 kvadrātmetru platībā, kā arī gaiteņa siena un starpstāvu pārsegums. No piedūmotās ēkas tika evakuēti 40, bet izglābti 15 cilvēki.

Ugunsgrēkā cietā divi cilvēki, kuri tika nodoti mediķiem.

Tāpat aizvadītajā naktī saņemts izsaukums uz Oskara Kalpaka ielu Skrundā, kur dega neapsaimniekota divstāvu ēka 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta ugunsdzēsējs, kurš tika nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 kūlas ugunsgrēki, bet šogad kopumā fiksēti jau 1712 pērnās zāles degšanas gadījumi. Vakar kopējā kūlas degšanas platība bija 45 hektāri. Platības ziņā lielākais pērnās zāles ugunsgrēks bija izcēlies Slokas ielā Jelgavā, kur dega 30 hektāri kūlas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu