Pa otrā stāva logu izkrīt pusotru gadu vecs bērns

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Vakar Zemgales reģionā nepilnu pusotru gadu vecs bērns izkritis pa otrā stāva logu, kamēr vecāki uz brīdi novērsuši uzmanību, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Elīna Jurēvica.

Bērns nogādāts slimnīcā ar galvas un kājas traumām.

Savukārt Vidzemes reģionā tāda paša vecuma zēns no rotaļlietas izņēmis bateriju un to norijis. Zēns stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Mediķi pirmdien arī palīdzējuši sešus gadus vecam zēnam Kurzemes reģionā, kurš ar datora vadu bija aizķēris krūzi ar karstu tēju un uzlējis tās saturu sev virsū. Bērns ar vēdera un kājas termiskiem apdegumiem nogādāts slimnīcā. Līdz mediķu ierašanās brīdim vecāki rīkojušies ļoti pareizi, proti, ar vēsu ūdeni dzesējuši apdeguma vietas, lai mazinātu apdeguma sekas, uzsvēra Jurēvica.

Vakar Kurzemes reģionā kāds 73 gadus vecs vīrietis, mājās zāģējot malku, ar ripzāģi smagi traumējis sev plaukstu. Vīrietis ar grieztām brūcēm rokā un pirkstu amputāciju nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu