Noticis negadījums «Orkla Confectionery&Snacks» ražotnē Miera ielā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdienas pēcpusdienā «Orkla Confectionery & Snacks Latvija» uzņēmuma ražotnē Miera ielā 22, Rīgā, noticis nelaimes gadījums darba vietā. Negadījums notika, remonta laikā plīstot glazūras uzglabāšanas tvertnei, informēja uzņēmuma pārstāve Lineta Mikša.

Pievienota 3. rindkopa

Uzreiz pēc negadījuma tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība un visi atbildīgie dienesti, kas šobrīd veic notikušā izmeklēšanu.

Negadījuma rezultātā ir cietis viens uzņēmuma ražotnes darbinieks, kurš veica tvertnes remontu. Viņam nekavējoties tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Cietušo hospitalizēja, un, kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, viņa stāvoklis ir stabils.

Kā pavēstīja NMPD pārstāve Ilze Bukša, cietušais slimnīcā tika nogādāts ar ķermeņa apdegumiem, tomēr, lai aizsargātu pacienta datus, sīkāku informāciju par šo gadījumu dienests nevar izpaust.

Uzņēmuma prioritāte šobrīd ir sniegt palīdzību negadījumā cietušajam un izmeklēt notikušā apstākļus, sadarbībā ar atbildīgajiem dienesti. Uzņēmums segs visus ar ārstēšanos saistītos izdevumus, kā arī sniegs visu nepieciešamo atbalstu, lai darbinieks atveseļotos pēc iespējas ātrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu