Rīgas lidostā aizturēta meklēšanā izsludināta Latvijas pilsone

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēta viena no Austrummidlendas ieceļojoša Latvijas pilsone, kura atrodas policijas meklēšanā, TVNET uzzināja Valsts robežsardzē.

1994. gadā dzimusī sieviete aizturēta un nodota Valsts policijas amatpersonām.

Vēl lidostas robežkontroles punktā konstatēts viens Indijas pilsonis un viena nepilngadīga Krievijas pilsone, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstu teritorijā.

Indijas pilsonis tika saukts pie administratīvās atbildības, savukārt nepilngadīgās Krievijas pilsones gadījumā administratīvā pārkāpuma lietvedība netika sākta.

Tāpat Pāternieku un lidostas «Rīga» robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta divām Ukrainas pilsonēm, jo ārzemniecēm nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Abas sievietes atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Kopumā aizvadītajā diennaktī robežsargi konstatējuši 30 likumpārkāpējus, no kuriem 13 bija robežpārkāpēji uz valsts ārējām robežām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu