Darba inspekcija sākusi izmeklēšanu saistībā ar «Laima» ražotnē cietušo darbinieku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vizualizācija. Publicitātes.

Valsts darba inspekcija (VDI) sākusi izmeklēšanu saistībā ar zīmola «Laima» ražotnē notikušo nelaimes gadījumu, kurā vakar cieta kāds darbinieks, informēja Rīgas VDI vadītāja Baiba Puķukalne.

Pēc viņas paustā, Rīgas reģionālā VDI vakar saņēma informāciju par ražotnē notikušu nelaimes gadījumu un nekavējoties veica notikuma vietas apsekošanu, lai pēc iespējas ātrāk noskaidrotu nelaimes gadījuma apstākļus.

Puķukalne norādīja, ka pagaidām vēl nav saņemta informācija par cietušā apdegumu pakāpi un gūto traumu smagumu. «Līdz visu lietas apstākļu noskaidrošanai sīkāku informāciju sniegt nevaram,» sacīja Puķukalne.

«Orkla Confectionery & Snacks Latvija» sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša teica, ka patlaban turpinās notikušā izmeklēšana un detalizēta situācijas analīze. «Mēs esam kontaktā ar darbinieka ģimeni, sniedzam visu iespējamo atbalstu, kā arī strādājam ciešā sadarbībā ar iesaistītajiem dienestiem, lai izmeklētu notikušā apstākļus,» sacīja Mikša.

Kā ziņots, uzņēmumam «Orkla Confectionery & Snacks Latvija» piederošajā zīmola «Laima» ražotnē Miera ielā 22, Rīgā, trešdien pēcpusdienā ap plkst.13.45 notika nelaimes gadījums, kurā cieta darbinieks, informēja uzņēmumā.

Negadījums notika, plīstot glazūras uzglabāšanas tvertnei tās remonta laikā. Uzreiz pēc negadījuma tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība un atbildīgie dienesti, kas veic notikušā izmeklēšanu.

Negadījumā cietis uzņēmuma ražotnes darbinieks, kurš veica tvertnes remontu. Viņam nekavējoties tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība, un mediķi cietušo hospitalizēja.

Kā pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša, cietušais slimnīcā tika nogādāts ar ķermeņa apdegumiem, tomēr, lai aizsargātu pacienta datus, sīkāku informāciju par šo gadījumu dienests nevar izpaust.

«Orkla Confectionery & Snacks Latvija» prioritāte šobrīd ir sniegt palīdzību negadījumā cietušajam un sadarbībā ar atbildīgajiem dienestiem izmeklēt notikušā apstākļus, skaidroja uzņēmumā. Tā pārstāvji arī ir sazinājušies ar cietušā ģimeni. Uzņēmums segs visus ar ārstēšanos saistītos izdevumus, kā arī sniegs citu nepieciešamo atbalstu, lai darbinieks atveseļotos pēc iespējas ātrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu