Jelgavas slimnīcas «Ģintermuiža» vadītājs iesniedzis atlūgumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Veselības ministrija (VM) kā kapitāldaļu turētāja saņēmusi slimnīcas «Ģintermuiža» valdes locekļa Ulda Čāčus iesniegumu ar lūgumu pārtraukt viņa pilnvarojuma līgumu, informēja ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders.

Pēc Šneidera paustā, lai nodrošinātu slimnīcas darbības nepārtrauktību, ar ceturtdienu, 31.maiju, slimnīcās «Ģintermuiža» valdes locekļa amatā iecelts līdzšinējais RAKUS valdes loceklis Artūrs Bērziņš.

Bērziņš atbilstoši Kapitālsabiedrību pārvaldības likumam amata pienākumus pildīs līdz brīdim, kad valsts kapitāla daļu turētājs amatā iecels kandidātu, kas izvēlēts atklāta konkursa kārtībā.

Šneiders norādīja, ka VM izsaka pateicību Čāčum par ieguldījumu slimnīcas vadībā un attīstībā, nodrošinot kvalitatīvu ārstniecību slimnīcas pacientiem.

Pēc VM informācijas, Bērziņš ieguvis maģistra grādu vadībzinātnē un bijis valdes loceklis VM kapitālsabiedrībās, tostarp no 2011. līdz 2016.gada novembrim Nacionālajā rehabilitācijas centrā «Vaivari», bet no 2016.gada novembra līdz šim - RAKUS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu