Limbažu pusē notikusi smaga avārija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Limbažu novada Skultes pagastā kravas automašīna uzbraukusi 2009. gadā dzimušai meitenei un 1999.gadā dzimušai sievietei, portāls TVNET uzzināja Valsts policijā.

Šodien, 5.jūnijā, ap pulksten 13:00 Limbažu novadā, Skultes pagastā, autoceļa Rīga – Baltezers – Igaunijas robeža (Ainaži) 42 kilometrā, smagā kravas automašīna «MAN», sakabē ar piekabi, uzbrauca 2009.gadā dzimušai meitenei un 1999.gadā dzimušai sievietei.

Kā liecina sākotnējā informācija, astoņus gadus un 18 gadus vecās meitenes uz autobusa pieturu «Irbulīši» pavadīja kādu personu, bet pēc tam, mēģinot šķērsot ceļa braucamo daļu gar satiksmes autobusa priekšu, iekļuva negadījumā.

Brīdī, kad abas meitenes vēlējušās šķērsot ceļa braucamo daļu, pieturai garāmbraucošā smagā automašīna viņas aizķērusi, kā rezultātā abas personas negadījumā guva traumas un tika nogādātas tuvākajā ārstniecības iestādē.

Policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruni 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu