Atkāpjas Saldus novada mērs Doniņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Saldus novada domes priekšsēdētājs Reinis Doniņš (LZS) šodien domes ārkārtas sēdē atkāpies no pašvaldības vadītāja amata, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Saldus novada domi Doniņš vadīja gandrīz gadu - kopš pērn jūnijā notikušajām pašvaldību vēlēšanām. Lēmumu par apkāpšanos viņš skaidroja ar personiskiem iemesliem.

«Esmu Saldus novada patriots. Domes priekšsēdētāja amatā centos strādāt pēc labākās sirdsapziņas, diemžēl ne visi spēja mani saprast un novērtēt. Šī gada laikā domes deputātu koalīcijā radās domstarpības, kas traucē vienoties par lēmumiem un kopēju darbu. Nav iespējams efektīvi pieņemt lēmumus un organizēt to izpildi,» norādīja Doniņš.

Doniņš turpinās darbu Saldus novada domē kā deputāts.

Šodien plkst.13 sasaukta domes ārkārtas sēde, lai ievēlētu jaunu domes priekšsēdētāju.

Doniņš Saldus novada domes priekšsēdētāja amatā tika ievēlēts 2017.gada 20.jūnijā, opozīcijā atstājot iepriekšējā sasaukuma pašvaldības vadītāju Indru Rassu (Ūdru) no Latvijas Reģionu apvienības (LRA).

Jau ziņots, ka pērn notikušajās vēlēšanās Saldus novadā LRA ieguvusi ieguvusi četras deputātu vietas, un tikpat deputātu mandātus saņēmusi arī Latvijas Zemenieku savienība. Trīs deputāta mandātus saņēmusi Latvijas Zaļā partija, bet divus - Jaunā Konservatīvā partija. Pa vienai deputātu vietai ieguva partija «Vienotība», Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK un «KPV.LV».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu