Rīgas dome KNAB rīcībā nodos zemesgabalu autostāvvietas ierīkošanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Rīgas dome pieņēmusi lēmumu nodot Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) lietošanā 560 kvadrātmetrus lielu īpašumu Eksporta ielā 3A, lai ierīkotu tur autostāvvietu.

Kā norādīja Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Emīls Jakrins, KNAB lūdzis piešķirt viņiem platību stāvvietas ierīkošanai saistībā ar to, ka nesen birojs pārcēlies uz jaunām telpām Citadeles ielā 1.

Patlaban konkrētajā īpašumā atrodas publiski pieejama autonovietne, taču turpmāk tā tiks paredzēta tikai KNAB darbiniekiem.

Īpašuma platība ir 560 kvadrātmetri un tā vērtība noteikta 18 860 eiro apmērā. Īpašums KNAB pārvaldībā tiks nodots bez atlīdzības lietošanā līdz brīdim, kad tas būs nepieciešams Rīgas pilsētas pašvaldībai savu funkciju nodrošināšanai, bet ne ilgāk par 30 gadiem.

Deputāte Juta Strīķe (JKP) gan vērsa uzmanību, ka KNAB šo lūgumu esot izteicis jau pērnā gada decembrī, un pauda neizpratni, kāpēc teritorija meklēta tik ilgi. Jakrins atbildēja, ka visu šo laiku departaments meklējis vispiemērotāko vietu, ko birojam atvēlēt.

Par to neizpratni neslēpa deputāts Sandis Riekstiņš (JKP), kurš norādīja, ka Jakrins pats nesaprot, ko runā. «Jūs paņemat gatavu stāvvietu un atdodat viņu KNAB. Un jūs pusgadu nevarējāt šo stāvvietu atrast? Jūs vispār saprotat, ko runājat?» taujāja Riekstiņš.

Lēmums par teritorijas piešķiršanu tika pieņemts vienbalsīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu