Saeimas pavasara sesijā visvairāk debatējuši deputāti Kalnozols, Stepaņenko un Zariņš (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Inkēns, Saeimas Administrācija

Saeimas šī gada pavasara sesijā visvairāk debatējuši deputāti Valdis Kalnozols (ZZS) - 66 reizes, Jūlija Stepaņenko (S) - 37 reizes un Ivars Zariņš (S) - 24 reizes, informēja parlamenta Preses dienestā.

Tālāk seko deputāti Juris Viļums (LRA) ar 19 debašu reizēm un Arvīds Platpers (LRA) ar 17 reizēm. Deputāts Varis Krūmiņš (LRA) debatējis 14 reizes, deputāti Artuss Kaimiņš (KPV LV), Kārlis Seržants (ZZS) un Edvards Smiltēns (LRA) - katrs pa 13 reizēm, bet Jānis Ādamsons (S) - 12 reizes.

Kopumā no Saeimas tribīnes deputāti runājuši 765 reizes.

Saeima šī gada pavasara sesijā kopš 9.aprīļa pieņēmusi 68 likumus - 13 jaunus un grozījumus 55 likumos. Šajā laikā deputāti sanāca uz 11 kārtējām sēdēm, vienu ārkārtas un vienu svinīgo sēdi.

Pavasara sesijā izskatīšanai komisijās nodoti 104 likumprojekti, no kuriem 66 iesniedzis Ministru kabinets, 21 - Saeimas komisijas, bet 17 likumprojektus iesnieguši deputāti, pavēstīja Preses dienestā.

Strādājot ar iesniegtajiem likumprojektiem - skatot tos otrajā un trešajā lasījumā -, Saeimā kopumā vērtēti 2133 priekšlikumi.

Saeima šī gada pavasara sesiju slēdza 22.jūnijā un 2018.gada rudens sesiju sāks 4.septembrī. Kārtējo sesiju starplaikā pēc nepieciešamības var sasaukt Saeimas ārkārtas sesijas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu