«Latgales partija» Saeimas vēlēšanās startēs ar «Vienotību» (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

«Latgales partija» ir nolēmusi Saeimas vēlēšanās startēt kopā ar apvienību «Jaunā Vienotība», pastāstīja «Latgales partijas» priekšsēdētājs Aldis Adamovičs.

Politiķis pastāstīja, ka «Latgales partijas» valde nolēmusi slēgt sadarbības līgumu ar «Jauno Vienotību», tomēr pašlaik nav plānots iestāties apvienībā. Šonedēļ arī paredzēts parakstīt šo sadarbības līgumu.

Vienošanās ar «Jauno Vienotību» paredzot, ka «Latgales partija» varēs deleģēt pirmo numuru vēlēšanu saraktam Latgalē. Līdz ar to «Jaunās Vienotības» saraksta līderis Latgalē varētu būt Adamovičs vai Jānis Lāčplēsis.

Sarunas par sadarbību ar «Latgales partiju» norisinājās jau ilgāku laiku. Pēc diskusijām partijas valdē jūnija vidū Lāčplēsis aģentūrai LETA sacīja, ka «Latgales partija» apsver arī iespēju startēt 13.Saeimas vēlēšanās viena pati.

Kā ziņots, «Vienotība» kopā ar partijām «Kuldīgas novadam», «Valmierai un Vidzemei», «Tukuma pilsētai un novadam» un Jēkabpils partiju vēlēšanās startēs apvienībā «Jaunā Vienotība».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu