Starp VL-TB/LNNK līderiem vēlēšanās būs vairāki pašreizējie Saeimas deputāti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starp nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) sarakstu līderiem Saeimas vēlēšanās būs vairāki pašreizējie deputāti.

Par sarakstiem vēl jālemj un tie vēl ir jāapstiprina, līdz ar to iespējamas izmaiņas.

Vidzemē ar pirmo numuru varētu startēt VL-TB/LNNK priekšsēdētājs Raivis Dzintars, ar otro - Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, bet ar trešo - deputāts Jānis Dombrava, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Zemgalē ar pirmo numuru varētu startēt deputāts Edvīns Šnore, bet ar otro - Imants Parādnieks, Kurzemē saraksta līdere varētu būt Talsu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ilze Indriksone, bet otrā vieta sarakstā varētu būt deputātei Janīnai Kursītei-Pakulei, Rīgā pirmais numurs varētu būt kultūras ministrei Dacei Melbārdei, bet otrais - deputātam Rihardam Kolam. Savukārt Latgalē saraksta līderis varētu būt Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektors Edmunds Teirumnieks, bet ar otro numuru startēt - deputāte Inese Laizāne.

Kā ziņots, VL-TB/LNNK priekšsēdētāja vietnieks Gaidis Bērziņš un parlamentārietis Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK) neplāno kandidēt 13.Saeimas vēlēšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu