«Vienotības» Saeimas frakcijas vadītājs Abu Meri būs pēdējais numurs sarakstā Vidzemē (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Vienotības» Saeimas frakcijas vadītājam Hosamam Abu Meri parlamenta vēlēšanās būs pēdējais numurs «Jaunās Vienotības» sarakstā Vidzemē.

«Jaunā Vienotība» šodien paziņoja par sarakstu līderiem. Rīgā ar pirmo vietu startēs ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Vidzemē - deputāte Inese Lībiņa-Egnere, Zemgalē - labklājības ministrs Jānis Reirs, Kurzemē - ekonomikas ministrs Arvils Ašeradns, Latgalē - Saeimas deputāts Aldis Adamovičs, informēja «Jaunās Vienotības» premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš.

Iepriekš bija iecerēts, ka pirmais numurs Vidzemē varētu būt Abu Meri. Viņš šodien preses konferencē teica, ka būs pēdējais numurs Vidzemes sarakstā, kā arī uzsvēra, ka visas vietas sarakstā ir svarīgas.

Politiķis teica, ka pirms mēneša varējis būt pirmais numurs Vidzemē, tomēr šajā laikā ir apdomājis, ko nozīmē būt pirmajam numuram. Viņš sacīja, ka ir frakcijas vadītājs, tomēr tas nenozīmējot, ka viņam jābūt pirmajam numuram vēlēšanu sarakstā.

Abu Meri pauda, ka būs pēdējais numurs Vidzemes sarakstā, lai parādītu, ka deputātiem, ka visi ir pelnījuši būt numur viens. Svarīgs ir gan pirmais, gan pēdējais numurs, kas «stums un palīdzēs».

Kā ziņots, ar «Jauno Vienotību» kopīgai dalībai 13.Saeimas vēlēšanās gatavojas sešas partijas - «Vienotība», «Kuldīgas novadam», «Tukuma pilsētai un novadam», «Valmierai un Vidzemei», «Jēkabpils reģionālā partija» un «Latgales partija».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu