Piektdien mediķu aprūpē nogādāti 14 Dziesmu un deju svētku dalībnieki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Vakar no Dziesmu un deju svētku norises vietām mediķu aprūpē nogādāti 14 svētku dalībnieki, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Uz slimnīcu papildu pārbaudēm nogādāti svētku dalībnieki, kuri vai nu guvuši vienkāršas traumas, piemēram potīšu vai plaukstas traumas, vai arī sajutušies slikti, saasinoties jau esošām slimībām - pārsvarā asinsvadu saslimšanām.

Mediķi atgādina, ka svētku dalībnieki citā režīmā un vidē pavadījuši nu jau vairākas dienas, tāpēc īpaši svarīgi rūpēties par savu veselības stāvokli - atpūsties starp mēģinājumiem, kā arī naktīs labi izgulēties, lai pēdējās svētku dienas varētu veiksmīgi sagaidīt. Tāpat personām, kurām ir kādas hroniskas slimības, nav jāaizmirst par nozīmēto medikamentu lietošanu.

Jau ziņots, ka XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā līdz 8.jūlijam lielākajā daļā Vecrīgas un Rīgas centra ielu gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu