Auto ietriekšanās «McDonald's» restorānā neesot būtiski ietekmējusi tā darbu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Auto ietriekšanās ātrās ēdināšanas restorāna «McDonald's» sienā Marijas ielā, Rīgā, būtiski neietekmēja tā darbu, norāda «McDonald's» vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Jaņevskis.

Viņš sacīja, ka negadījuma laikā neviens no restorāna apmeklētājiem un darbiniekiem necieta. «Nekavējoties tika izsaukta policija, kas šobrīd veic izmeklēšanu. Restorāna darbs netika ietekmēts,» uzsvēra Jaņevskis.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pagājušās svētdienas rītā kāds autovadītājs ar auto ietriecies ātrās ēdināšanas restorāna «McDonald's» sienā Marijas ielā, Rīgā, un aizbēga no notikuma vietas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP), izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts svētdienas rītā plkst.5.39. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka «Mercedes-Benz» markas automobilis ietriecies ēkas sienā, taču automašīnas vadītājs notikuma vietā vairs nebija atrodams.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUDG) aģentūru LETA informēja, ka tas izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.5.39. VUGD pārstāvji konstatēja, ka zem automašīnas, kā arī blakus tai ir izlijusi eļļa, kura sekojoši tika apbērta ar absorbentu. Tāpat tika veikta auto atlūzu novākšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu