ZZS ministru kandidātus varētu nosaukt īsi pirms vēlēšanām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) savus ministru kandidātus varētu nosaukt īsi pirms vēlēšanām, sacīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

LETA vēstīja, ka ZZS premjera kandidāts ir pašreizējais Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Savukārt ministru kandidatūras vēl nav apspriestas, skaidroja Brigmanis. Viņš pavēstīja, ka politiskā spēka pārstāvji, kas piedalīsies priekšvēlēšanu debatēs par attiecīgajām tēmām, arī būs potenciālie kandidāti uz ministra amatu.

Vaicāts par pašreizējiem ministriem, ZZS frakcijas vadītājs norādīja, ka visu ministru darbs ir novērtēts, iekļaujot viņus Saeimas vēlēšanu sarakstā, un tas, vai viņiem kā deputātiem uzticēsies vēlētāji, būs svarīgs arguments attiecībā uz iespēju turpināt tālāko darbu. Tomēr vēl pašiem ministriem nav prasīts vai viņi vēlas turpināt ieņemt šos amatus, kā arī ZZS nav pieņēmusi kādus lēmumus, skaidroja politiķis.

Kā ziņots, ZZS sarakstu līderi vēlēšanu apgabalos gaidāmajās Saeimas vēlēšanās būs Kučinskis («Liepājas partija»), finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola («Latvijai un Ventspilij»), Brigmanis (LZS), zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (LZS) un Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze («Latvijai un Ventspilij»).

13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu