Pamestas mūra mājas siena sagrūst pār auto (57)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Svētdien K.Braona 125 pagalmā sagruva kādas mūra mājas siena un uzkrita pie ēkas novietotam auto. Šī māja jau sen bija pamesta - pie tās vien stāvēja zīmīte "pārdod". Par ēku neviens nerūpējās, sniegu no jumta netīrīja," raksta citas šā pagalma mājas iedzīvotājs Konstatīns.

"Auto īpašniekam ļoti nepaveicās - neizskatās, ka spēkratu varētu izdoties atjaunot. Jācer vien, ka mašīna bija apdrošināta.

Pie tam mūris sagruvis, nobloķējot iebraukšanas un izbraukšanas iespējas no pagalma. Pamestās mājas saimnieks tā arī nav parādījies, un lietas labā nekas netiek darīts. Jācer vien, ka nevienam iedzīvotājam neradīsies vajadzība pēc ārkārtas dienestu ierašanās - arī viņi pagalmā netiktu," viņš secina.

"Grūti būs pārdot pat detaļās"

Bildes un savus novērojumus par notikušo iesūtījis arī Māris. "Šķūnītim no sniega uz iekšu iebruka jumts un ar sijām izgāza sienas augšējo paneli, zem kura pa nakti stāvēja šis auto. "Mercedes" ne tikai vairs nav lietojams - grūti pat būs atrast kādu rezerves daļu, kuru varētu pārdot, izņemot kreisās durvis un spoguli," viņš raksta.

Foto: Mobilais reportieris
Foto: Mobilais reportieris
Foto: Mobilais reportieris
Komentāri (57)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu