Freimanis pusdieno kopā ar Šleseru un Koziolu (86)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mobilais reportieris

TVNET rīcībā nonākušas fotogrāfijas, ka 11.septembrī (2012.g.) ap pusdienas laiku kādā Rīgas restorānā kopā pusdienojam manīti politbiznesmeņi Ainārs Šlesers un Viesturs Koziols, kā arī «Latvijas faktu» direktors Aigars Freimanis.

Šlesers, Koziols un Freimanis kopā galvaspilsētas centrā esošajā restorānā «Pie Kristapa kunga» redzēti ap 12:30.

Komentējot tikšanos, Freimanis telefonsarunā TVNET norādīja, ka abus minētos ietekmīgos biznesmeņus sastapis nejauši un tie aicinājuši viņu kopā ieturēt maltīti. Sociologs nenoliedza, ka ar Koziolu ir pazīstams daudzus gadus, tāpat kā ar ekspolitiķi Aināru Šleseru.

Freimanis atklāja, ka pusdienojot runāts par «ļoti naivām tēmām», piemēram, laika apstākļiem un to, ka Šlesers savu auto novietojis patālu no restorāna, līdz ar to viņam bijis jāmēro ilgāks ceļš.

Foto: Mobilais reportieris

Sociologs piebilda, ka mazliet aizskarta arī gaidāmo pašvaldības vēlēšanu tematika un Šlesers ir kavējies atmiņās par to, ka, pateicoties viņam, esošā Rīgas domes koalīcija ir tik stabila. Neskatoties uz nesen notikušo interviju žurnālam «Playboy», kurā Šlesers atzina, ka šobrīd koncentrējas vienīgi uz biznesu, šis jautājums skarts netika, norāda Freimanis.

Ar Aināru Šleseru un Viesturu Kozioltu TVNET pagaidām nav izdevies sazināties.

s:175174]

Komentāri (86)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu