Slidena ceļa dēļ Ērgļu autobuss iekļūst smagā avārijā (222)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Slidena ceļa dēļ vieglās automašīnas vadītājs nenovaldīja savu transportlīdzekli un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar pasažieru autobusu Ērgļi - Rīga. Smagi cietusi vieglās automašīnas pasažiere,» raksta Jānis.

Viedoklim, ka ceļš bija nekaisīts un ārkārtīgi slidens, pievienojas arī TVNET lasītājs Aivars. «Svētdien notika avārija uz ceļa Rīga - Ērgļi aptuveni 10 kilometrus no Ērgļiem. Negadījumā visi dzīvi, bet ir cietušie, tai skaitā mazi bērni.

Ceļš ir tādā stāvoklī, ka kājās grūti nostāvēt - tīrs ledus,» viņš raksta.
Foto: TVNET lasītājs

Policijā informē, ka avārijā smagi cietusi vieglās automašīnas pasažiere, kāda 33 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Rīga-Ērgļi 4. kilometrā 1982. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi 100 Avant» sadūrās ar pretimbraucošo autobusu, kuru vadīja 1957. gadā dzimis vīrietis. Slimnīcas reanimācijas nodaļā ar politraumu nogādāta automašīnas «Audi» pasažiere, 1979. gadā dzimusi sieviete, bet medicīniskā palīdzība bija nepieciešama arī diviem citiem automašīnas pasažieriem - 1977. gadā dzimušam vīrietim un 2009. gadā dzimušam zēnam.

Komentāri (222)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu