Šoferis pamet automašīnu ielas vidū (113)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī kurjeriem automašīnas jānovieto tā, lai tās netraucētu citiem satiksmes dalībniekiem. Par pretēju situāciju ziņoja kāds portāla TVNET lasītājs, kurš novērojis ielas vidū novietotu kurjera automašīnu.

Lasītājs Mārtiņš rakstīja: «Tas tak nav normāli! Tērbatas iela tā jau šaura un mašīnas cita pie citas, bet šis vadītājs ir iedomājies, ka var parkoties, kur ienāk prātā!

Ne garām pabraukt, ne izbraukt no stāvvietas, ne ko...

Pats vadītājs mašīnā manīts netika!

Sazinoties ar TNT, tie vien noteica, ka centīsies sazināties ar kurjeru, lai ātrāk nodod sūtījumu. Tās bija vismaz 10 minūtes, līdz pats pametu notikuma vietu, bet vadītājs vēl joprojām nebija atgriezies.

Viss norisinājās dienas vidū plkst. 14:30, kad satiksme jau tā ir noslogota.»

Ar lasītāja fiksēto foto un aprakstu TVNET iepazīstināja arī TNT Latvija Sūtījumu piegādes un apstrādes departamenta vadītāju Mareku Miķelsonu.

«Ar nožēlu jāsecina, ka darbinieks nav ievērojis TNT instrukcijas par transporta darbībām publiskajā satiksmē.

Šajā situācijā kurjers ir patstāvīgi pieņēmis lēmumu pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus,

lai veiktu Express sūtījuma piegādi klientam.

Uz šādu rīcību TNT kurjeru pamudināja neveiksmīgie mēģinājumi atrast brīvu vietu automašīnas novietošanai pakalpojuma piegādes zonā.

TNT neatbalsta jebkāda veida noteikumu pārkāpšanu, tāpēc nekavējoties tiks veikta atkārtota darbinieku instruktāža, lai šāda situācija vairs neatkārtotos.

Uzņēmuma vārdā atvainojamies visiem iesaistītajiem ceļu satiksmes dalībniekiem par sagādātajām neērtībām,» uzņēmuma pārstāvis klāstīja.

Komentāri (113)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu