Sudraba atkal parādās sabiedrībā šaubīgā kompānijā (938)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Bijusī valsts kontroliere un pašreizējā partijas «No sirds Latvijai» līdere Ingūna Sudraba šodien manīta iepērkamies veikalā «Gastronome» kopā ar krievu kustības aktīvistu un cīnītāju par nepilsoņu tiesībām Viktoru Gavrilovu. Šo faktu fiksējis kāds TVNET lasītājs, kurš redakcijai atsūtījis arī fotogrāfijas.

Arī savu kustību «No sirds Latvijai» Ingūna Sudraba, kā jau ziņots, ir reģistrējusi tieši nepilsoņa Viktora Gavrilova dzīvoklī Zolitūdē. Raidījums «Nekā personīga» savulaik vēstīja, ka 66 gadus vecais Gavrilovs ir zinātnieks, Fizikālās enerģētikas institūta vadošais pētnieks. Ir bijis daudzu krievvalodīgo sabiedrisko organizāciju vadītājs. Kādreiz vadījis Latvijas nepilsoņu kustību par cilvēktiesībām, tagad no Aleksandra Gapņenko mantojis «Krievu kluba» prezidenta amatu.

Foto: TVNET lasītāja foto

Viņš kopā ar Gapoņenko, Eduardu Gončarovu, Viktoru Guščinu un Broņiskavu Zeļcermanu vada arī Latvijas Krievu kopienu apvienoto kongresu.

Foto: TVNET lasītāja foto
Komentāri (938)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu