RS šoferi joprojām vadā «kartupeļu maisus» - iespiež sievietei kāju (52)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Trešdien plkst. 10:55 pieturā VEF piestāja 21. autobuss maršrutā no Juglas uz Imantu 5. Kad durvis neatvēra, piespiedu vidējo durvju pogu. Šoferis durvis atvēra. Neesmu nekāda vecā tantiņa, kas vilcinātos ar iekāpšanu, - kāpu iekšā tūliņ, taču durvis gandrīz uzreiz pēc atvēršanas tika atkal aizvērtas, iespiežot man kāju. Šoferis, šķiet, neko nemanīja un grasījās sākt braukšanu. Par laimi, pārējie pasažieri sacēla traci, kliedzot, lai atver durvis, ka cilvēks palicis iespiests,» raksta TVNET lasītāja Agnese.

«Kad tiku autobusā, šoferis pat nepagriezās un neatvainojās, pat nepainteresējās, vai viss kārtībā. Kāja tika saspiesta pamatīgi - sāp, nobrāzta un būs pamatīgs zilums.

Parasti šādā gadījumā traci neceltu, bet šokēja tas, ka šoferis par savu kļūdu nekādi nelikās zinis un nesaņēmu pat parastu «atvainojiet» un «vai viss kārtībā». Tas ari tas, kas izraisīja sašutumu, un nolēmu nekaunīgo šoferi un autobusu nobildēt. «Rīgas satiksme» savus darbiniekus instruējot, ka viņi neved kartupeļu maisus, šķiet, ka šim šoferim viedoklis par uzņēmuma politiku atšķiras,» piebilst Agnese.

TVNET informāciju par šo gadījumu komentēšanai nosūtījis arī «Rīgas satiksmei». Rīgas sabiedrisko transportu uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis vēsta, ka notiks izmeklēšana un noskaidroti notikuma apstākļi.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu