Vai pazīstat šo šoferi? (157)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pseidoinvalīdu atstātās mašīnas autostāvvietās, kas paredzētas invalīdiem, ir visai bieža parādība pie Latvijas lielveikaliem. Šoreiz lasītājs šādu gadījumu fiksējis Ogrē.

(papildināts ar autovadītāja komentāru)

TVNET lasītājs Endijs rakstīja, ka Ogrē, lielveikala «Rimi» stāvlaukumā, kārtējais «apzinīgais autovadītājs» bija aizmirsis, ka nav invalīds, un bija diezgan uzbāzīgi novietojis savu minivenu invalīdu stāvvietā.

«Var jau būt, ka ir problēmas ar redzi, ja nevar pamanīt, kur parko savu auto!» lasītājs rakstīja.

Savukārt Ceļu satiksmes drošības direkcijā TVNET noskaidroja, ka šis ir privātpersonas auto.

Tikmēr ar TVNET sazinājās minētā auto vadītājs, un uzsvēra, ka invalīdu apliecība ir bijusi novietota uz automašīnas priekšējā paneļa. Turklāt vadītāja apliecina, ka tiešām ar šo auto tiek pārvadāta persona ar kustību traucējumiem.

Ja aculiecinieka iesūtītais foto ir izrādījies pārpratums, tad, protams, atvainojamies auto vadītājam par radušos situāciju, un aicinām apliecību novietot redzamākā vietā.

Tajā pašā laikā aicinām arī TVNET lasītājus turpināt fiksēt līdzīgus gadījumus, vienlaikus rūpīgi pārliecinoties vai tiešām minētajā auto nav novietota invalīdu apliecība.

Komentāri (157)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu