Pavasara ainava ar cilvēku cūcisko rīcību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Ceļa malā izmesti atkritumi pavasarīgas sajūtas nevairo. Vai tiešām līdz miskastei aiznest bija grūti? «Šī bilde uzņemta pirms pāris dienām. Šāds skats paveras ceļa posmā Gulbene - Beļava,» raksta TVNET lasītājs Armands.

Sniegs nu jau teju pilnībā būs nokusis, Latvijas mežos, pļavās, upīšu krastos atklājot ne visai pievilcīgo atkritumu «kultūrslāni». «Cūkmenu» ziemas veikums kā uz delnas! Ik gadu dabas mīļotāji un tie, kam pie sirds iet pastaigas brīvā dabā, ar cerībām gaida «Lielo talku». Tomēr par dabu jāatceras ne tikai talku laikā, bet ik dienu. Ja cilvēki būtu apzinīgi visa gada garumā, nekādas talkas nevajadzētu! Aicinām fotografēt piecūkotās vietas vai vēl labāk - pieķert cūkotājus notikuma vietā!

TVNET sāk jaunu lasītāju kampaņu, aicinot atklāt vietas, kas no mēslotājiem īpaši cietušas. Kopīgiem spēkiem centīsimies atrast vainīgos un varbūt ar publisku «fui» raisīt pārdomas par to, ka vide, kurā visi kopā dzīvojam, ir jāsaudzē.

TVNET aicina iesūtīt bildes un videomateriālus par piemēslotākajām vietām, norādot konkrētu vietu, kur foto uzņemts, kā arī laiku. Varbūt tev pat izdevies kādu pieķert «nozieguma vietā»? Apzināsim sakopjamās vietas un kaunināsim sušķus kopā! Materiālus sūti uz reportieris@tvnet.lv.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu