X5 nesas kā vējš, sasit deviņus auto un aizbēg

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Anniņmuižas bulvāris. Vairāk nekā septiņas mašīnas sasistas. X5 brauca ar ātrumu ne mazāku kā 150 kilometri stundā. Pēc notikušā vadītājs no notikuma vietas aizbēga,» raksta TVNET lasītājs Dmitrijs.

Avārijas notika svētdienas, 15. marta vakarā ap pulksten 21:30 Anniņmuižas bulvārī 52 netālu no benzīntanka. Pēc negadījuma notikuma vietā ieradās policija, Neatliekamā medicīniskā palīdzība un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Aculiecinieks ziņo, ka nav zināms, vai negadījumos cietis kāds cilvēks.

Dienas gaismai austot, notikuma vietā vēl atradās trīs sasistās mašīnas, bet šobrīd palikušas divas. Dmitrijs piemin, ka nedaudz pirms avārijas vietas, atrasta astotā sasistā automašīna, ko, visticamāk, iebuktējis tas pats X5.

Neatliekamā medicīniskā palīdzība TVNET skaidro, ka uz negadījumu vietu tika izsauktas vairākas mediķu patruļas, tomēr, ierodoties avārijas vietā, tika konstatēts, ka cietušo nav.

Savukārt Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins atklāj, ka kopumā X5 vadītājs iebuktējis deviņus automobiļus. Vainīgā mašīna tika atstāta blakus citiem cietušajiem transporta līdzekļiem, bet vainīgo vadītāju policija turpina meklēt.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu