Amatpersonas iesaistīsies cīņā pret šā mitekļa iemītniekiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pēc portāla TVNET lasītājas Kristīnes sniegtās informācijas Rīgas dome ķersies klāt bezpajumtnieku mitekļa sakārtošanai Rīgas centrā, Lugažu ielā, kur līdz līdz šim pussabrukušā ēkā atradās tukšas pudeles, cigarešu gali un pat gultasvieta.

TVNET lasītāja Kristīne iepriekš atsūtīja fotogrāfijas, kas uzņemtas Rīgas centrā Lugažu ielā pie 36. pirmsskolas iestādes.

«Tukšas pudeles, cigarešu gali un pat gultasvieta kādā pussabrukušā ēkā atrodas netālu no bērnudārza ieejas; tam ar bērnu garām eju katru rītu,» viņa rakstīja.

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece Dzintra Āboliņa TVNET norādīja - pašvaldība ir noskaidrojusi, ka nepabeigtais balto ķieģeļu šķūnis, kas atrodas starp dzīvojamo māju Lugažu ielā 12 un bērnudārzu Lugažu ielā 8, nav reģistrēts Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmā, respektīvi, ir bezsaimnieka īpašums.

Foto: TVNET lasītājs

Zeme, uz kuras atrodas šis šķūnis un vēl vairākas sliktā stāvoklī esošas ēkas, pieder privātpersonām. Pašvaldība jau daļu ēku ir iekļāvusi graustu sarakstā un informējusi par to, kas būtu darāms, lai būves sakārtotu.

Foto: TVNET lasītājs

Visa informācija ir nosūtīta arī Rīgas administratīvajai inspekcijai, kura sazināsies ar zemes īpašnieku un uzdos veikt pasākumus zemes sakārtošanai.

Foto: TVNET lasītājs

Šķūnīšus apskatīs Rīgas pašvaldības policija, jo līdz šim konkrētā adrese policijas redzeslokā nebija nonākusi, kā arī nebija izsaukumu no iedzīvotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu