Kā sestdien talkoja Āgenskalnā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Sestdien Lielās talkas laikā talcinieki pulcējās arī Vīlipa ielā 6. Aizvadītajā gadā Lielās Talkas Pagalmu sakopšanas projekts bija iekļauts «Rīga 2014 Eiropas kultūras galvaspilsēta» notikumu programmā. Pagalmu konkursā Vīlipa ielas 6 pagalms tika izvēlēts kā viens no četriem Rīgas pagalmiem, kuriem ainavu arhitekti, arhitekti un RTU studenti kopā ar iedzīvotājiem izstrādāja labiekārtošanas projektus.

Arī šogad negulējām un bijām aktīvi savas apkārtējās dzīves teritorijas sakopēji.

Foto: TVNET lasītājs

Paveiktie darbi: šogad bija nepieciešams no jauna pārkrāsot terasi, sagrābt rudens un ziemas sezonā sakritušos zarus, salasīt stikla lauskas, akmeņus, cigarešu izsmēķus, kas pēc ziemas sezonas atseguši savu vaigu; aizbērt bedres, izzāģēt un sakopt līdz šim vēl nesakopto koku vainagus, nostiprināt dzīvžoga sētiņu un pat pielabot kaimiņa saimniecības ēkas jumtu, lai tas nebojā mūsu pagalma skatu.

Foto: TVNET lasītājs

Talkā valdīja lieliska atmosfēra. Skanēja bērnu čalas un smiekli, kaimiņi strādājot varēja parunāties gan par talku, gan par sadzīves lietām, kas nenoliedzami veicina arī mūsu kopienas saliedētību un draudzību.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu