Vīrieši rupji pārkāpj noteikumus uz Rīgas centra daudzstāvu mājas jumta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Portāla TVNET lasītājs Juris nofilmējis, ka vairāki celtnieki, strādājot uz daudzstāvu fabrikas jumta Rīgas centrā, nelieto nekādas atsaites. Darba inspekcijas pārstāve atzina, ka video redzami rupji darba aizsardzības pārkāpumi, kas būtiski var apdraudēt nodarbināto veselību un dzīvību.

Lasītājs Juris rakstīja: "Nesen biju ciemos pie sava drauga, kurš dzīvo netālu no "Staburadzes" rūpnīcas Rīgā, Artilērijas ielā.

No viņa mājas logiem redzami būvdarbi uz daudzstāvu fabrikas jumta. Novērojām, ka strādnieki, darbojoties uz jumta, nelieto nekādas atsaites, tādējādi apdraudot savu veselību un dzīvību.

Turklāt gar pašu daudzstāvu ēkas jumta malu bez atsaitēm staigāja nevis viens darbinieks un īsu brīdi, bet vairāki strādnieki un visu dienu."

Savukārt Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas vadītāja Baiba Puķukalne par TVNET lasītāja iesūtīto video sniedza vērtējumu, ka

video redzami rupji darba aizsardzības pārkāpumi, kas būtiski var apdraudēt nodarbināto veselību un dzīvību.

Rīgas reģionālā valsts darba inspekcija veiks pārbaudi norādītajā objektā un, ja darbi tobrīd vēl notiks, tiks izskatīts jautājums par šo jumta darbu apturēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu