Interesantu ideju dēļ 15-20 km garš sastrēgums Bauskā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

«Jau kārtējo reizi Bauskas pašvaldība nav padomājusi par iedzīvotājiem un izdomājusi remontēt ceļus laikā, kad notiek visintensīvākā auto kustība. Vai tiešām ir tik grūti darbus veikt nakts stundās, kā to veiksmīgi ir izdarījusi Rīgas starptautiskā lidosta, kuras skrejceļu remonts tika veikts nakts stundās, netraucējot avioreisiem,» jautā TVNET lasītājs Dmitrijs.

«Vai arī, ja darbi nakts stundās nav iespējami, tad vismaz varētu novirzīt lielāko daudzumu autotransporta, kas tāpat caur Bausku brauc tranzītā, uz ceļiem, kas ved caur Skaistkalni vai Jelgavu, tādējādi netiktu apgrūtināta pārvietošanās cilvēkiem, kuri strādā un dzīvo Bauskā. Tas nav normāli, ka dienas vidū ir jāsēž 15 līdz 20 km garos sastrēgumos gan no Rīgas puses, gan no Lietuvas puses, zaudējot stundu līdz divas nīkšanā uz vietas. Lieki piebilst, ka šādos sastrēgumos uzrodas agresīvi autovadītāji, kuri cenšas apbraukt sastrēgumus pa ceļu nomalēm un pretējo braukšanas joslu, nopietni apdraudot satiksmes drošību,» aizrāda Dmitrijs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu