Blondīne saskumdina veikala stāvvietas apmeklētājus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Skumji, ka dārgu auto īpašnieki nerēķinās ar citu ceļa satiksmes dalībnieku interesēm ne tikai uz ceļa, bet arī auto stāvlaukumos, tā raksta TVNET lasītāja Inga, ieraudzījusi, ka kādas dārgas mašīnas vadītāja novieto savu spēkratu pa divām vietām.

TVNET lasītāja Inga rakstīja, ka 12.jūlijā «Rimi» auto stāvlaukumā pie Līvu akvaparka novērota kāda jauna blondīne, kura neprata aprēķināt savas automašīnas izmērus un laikam domāja, ka viņas auto ir par lielu vienai auto novietnei.

Izkāpjot no automašīnas, sieviete izskatījās gaužām apmierināta ar savu parkošanās veidu un nemaz nejutās neveikli par citu satiksmes dalībnieku interešu ignorēšanu.

«Skumji, ka šādas situācijas notiek bieži - kad dārgu auto īpašnieki nerēķinās ar citu ceļa satiksmes dalībnieku interesēm ne tikai uz ceļa, bet arī auto stāvlaukumos.»

Varbūt auto īpašnieks paskatīsies uz to, kā tas izskatās no malas, un nokaunēsies par savu rīcību.

Kam pieder šis auto?

Ceļu satiksmes drošības direkcijā TVNET noskaidroja, ka lasītājas nofotografētā auto turētāja ir SIA «Mercury Data».

Uzņēmums, kuru TVNET iepazīstināja ar lasītājas sniegto informāciju, atbildēja: «Izskatās, blakus bija novietots cits transportlīdzeklis, kurš traucēja vienmērīgai auto novietošanai stāvlaukumā un kura nav uz foto, jo tas bija aizbraucis, pirms Inga paspēja to nofotografēt.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu