Jelgavā bezpajumtnieki smagā reibumā publiski nodarbojas ar seksu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds jelgavnieks pamanījis, ka divi bezpajumtnieki publiski nodarbojas ar seksu. Arī pašvaldības policija konstatēja, ka zālājā vārtās divas personas (vīrietis un sieviete) smagā alkohola reibumā (4,40 un 4,03 promiles), kas aizskar cilvēka cieņu. Kad policija ieradās, netiklas darbības vairs netika konstatētas. Izsaukums tika nodots pašvaldības policijas Patruļpolicijas nodaļas ekipāžai, kas, ierodoties notikuma vietā, pulksten 22.01

TVNET lasītājs Dāvis rakstīja: «Vēlos padalīties ar patiešām nepatīkamu notikumu, ko man nācās redzēt 27.jūlijā pulksten 21:30 Jelgavā.

Kad devos no veikala mājās, pamanīju patiešām neparastu skatu.

Divi bezpajumtnieki (vīrieši) blakus krūmiem nodarbojās ar seksu, publiski, visiem redzot.

To pamanot, es viņus brīdināju beigt un doties uz kādu citu vietu, brīdināju vairākas reizes, bet viņi izlikās mani nedzirdam.

Zvanīju pašvaldības policijai. Es biju šokā par to, cik mierīgi viņi pret manis stāstīto izturējās, un teica, ka atbrauks un paskatīsies.

Foto: TVNET lasītājs

Bezpajumtnieki, dzirdot, ka saucu policiju, turpināja nodarboties ar savām aktivitātēm. Pašvaldības policija atbrauca un viņus savāca, un laikam jokoja, ka varēs iesākto pabeigt atskurbtuvē. Izrādījās, ka viens, kas bildē atradās guļošā stāvoklī, bija ļoti piedzēries vai salietojies kādas citas apreibinošas vielas, bet otrs nedaudz.

Izrādās, ka vīrietis, kas bildē ir sēdus pozīcijā, policijas redzeslokā bijis nokļuvis vairākas reizes, bet nezinu, vai tieši ar šādām aktivitātēm.»

Ko atbild policijā?

Savukārt Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas Sūdzību un iesniegumu izskatīšanas grupas vecākā inspektore Sandra Barkāne TVNET apstiprināja, ka 27.jūlijā pulksten 21.57 Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas Operatīvās vadības nodaļā reģistrēts no Valsts policijas Jelgavas iecirkņa pāradresēts izsaukums uz Sudrabu Edžus ielu 11, Jelgavā, kur, pēc izsaucēja teiktā, «divi bomži publiski nodarbojas ar seksu».

Izsaukums tika nodots pašvaldības policijas Patruļpolicijas nodaļas ekipāžai, kas, ierodoties notikuma vietā, pulksten 22.01 konstatēja zālājā vārtāmies divas personas (vīrieti un sievieti) alkohola reibuma stāvoklī (4,40 un 4,03 promiles), kas aizskar cilvēka cieņu.

Netiklu darbību veikšana notikuma vietā netika konstatēta,

policijas izsaucējs notikumu vietā netika sastapts. Abas minētās personas nogādātas un ievietotas medicīniskajā atskurbtuvē. Pēc atskurbšanas sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu