«Āzis par dārznieku» jeb huligāni Kauguros noposta jaunos stādījumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sociālajos tīklos lielu sašutumu izraisījis huligānu prātam neaptveramais «darbs» Kauguros, kur ietves malā nolauzti visi nesen iestādītie kociņi.

Komentāros lasītāji nav saudzīgi, un to var saprast.

«Tie, kas nolauza šos kociņus, paši, visticamāk, nekad neko nav iestādījuši un izaudzējuši. Taču ne jau rokas vai kājas viņiem vajadzētu salauzt.. Vajag iemācīt mīlēt dabu un rūpēties par to, kā arī cienīt otra darbu!» tā raksta kāds sašutušais.

Kādam ir ieteikums: «Tāpēc būtu labi, ja pēc iespējas vairāk būtu videokameras uz ielām, drošāk, un šādos gadījumos publiskot idiotu sejas!»

Iedzīvotājiem ir arī citi novērojumi: «Un tas pats notiek arī ar stiklotajām pieturām! Neko cilvēki nenovērtē, lauž, sit, demolē visu. Kamēr paši nemainīsies,tikmēr nekas nemainīsies.»

«Viņi paši jau neapzinās, ka tas tiek taisīts par viņu pašu naudu, ko nomaksā nodokļos... Savās mājās laikam arī omītei visus kociņus dārzā aplauž, dobes izspārda...»

«Īstenībā nav pat vārdu..Ļoti žēl to cilvēku, kas ko tādu izdarīja. Noteikti ļoooti dzīves apdalīts cilvēks..»

Kāds ir neapmierināts arī par kopējo situāciju: «Nu ko, «varoņdarbs» ir publiskots, un tāds droši vien ir bijis demolētāju mērķis - kļūt populāriem. Cits jautājums - kāpēc jāstāda lapu koki tik tuvu celiņam, kuru nekad mūžā neviens netīra?»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu