Ignorantā Ždanoka: viņas «šoferis» apstājies kā invalīds

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/martins.jansons

«Es, kā daudzi matemātiķi, esmu izklaidīgs cilvēks. Tas ir iemesls, kāpēc es pati nevadu mašīnu. Tāpēc arī nepamanīju, ka mašīna apstājās invalīdu stāvvietā, ņemot vērā arī to, ka pirmo reizi mūžā biju šajā vietā,» tā portālam TVNET skaidroja Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka, komentējot aculiecinieka novēroto, ka viņa izkāpa no auto, ko šoferis novietoja invalīdiem paredzētajā stāvvietā.

Lasītājs novēro Ždanoku invalīdu stāvvietā

TVNET lasītājs Martins novēroja, ka piektdien pie Jelgavas RAF Rimi invalīdu stāvvietā noparkojās Volvo, no kura kā pasažiere izkāpa Tatjana Ždanoka.

Aculiecinieks pārliecinājās, ka auto priekšējā logā invalīda apliecības nebija.

«Tad nu atliek aizdomāties, vai šis nav tā sauktais «galvas invalīdu» gadījums,» viņš raksta.

Foto: facebook.com/martins.jansons

Ždanoka pat nepamanīja, ka mašīna apstājas invalīdu stāvvietā

Viens no Ždanokas palīgiem Miroslavs Mitrofanovs TVNET skaidroja, ka deputāte patlaban atrodas ārzemju braucienā bez piekļuves internetam.

Viņa lūgusi TVNET pārsūtīt atbildi, kas sākās ar šādiem vārdiem:

«Es, kā daudzi matemātiķi, esmu izklaidīgs cilvēks.

Tas ir iemesls, kāpēc es pati nevadu mašīnu.

Tāpēc arī nepamanīju, ka mašīna apstājās invalīdu stāvvietā, ņemot vērā arī to, ka pirmo reizi mūžā biju šajā vietā. Palīgs, kas vadīja mašīnu, nebija Žilina kungs, bet cits cilvēks.

Šīs bija viņam izņēmuma gadījums. Viņš vairs tā nekad nedarīs.»

Ja arī tu pamani kādu bezkaunīgu šoferi, kas atstājis auto invalīdu stāvvietā vai citā nepiemērotā vietā, filmē, fotografē un sūti uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu