Pāri līķiem uz sēdvietu autobusā - tantēm ņipruma netrūkst

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Mani nepārsteidz tas, kas var notikt šā autobusa maršrutā, bet mani pārsteidz šo tantuku spars un ņiprums. Lūk, kas notiek, ja ārmalā sēdošā kundzīte ir izlēmusi, ka viņa sēdēs viena, bet otra par visu vari tomēr vēlas ieņemt brīvo vietu pie loga,» tā kāda sociālā tīkla FaceBook lietotāja raksta par pieredzēto Rīgā, 3. maršruta autobusā.

Aculieciniece komentē: «Jaunieši, esiet uzmanīgi un laidiet tos tantukus apsēsties. Īstenībā vispār iesaku stāvēt kājās, citādi ka beigās vēl nedabonat ar kādu somu pa muguru. Jūs redzat - viņas ne to vien var izdarīt!»

Mani nepārsteidz tas, kas var notikt šī autobusa maršrutā, bet mani pārsteidz šo tantuku spars un ņiprums. Lūk, kas notiek, ja ārmalā sēdošā kundzīte ir izlēmusi, ka viņa sēdēs viena, bet otra par visu varu tomēr vēlas ieņemt brīvo vietu pie loga. Jaunieši, esiet uzmanīgi un laidiet tos tantukus apsēsties. Īstenībā vispār iesaku stāvēt kājās, savādāk, ka beigās vēl nedabonat ar kādu somu pa muguru. Jūs redzat - viņas ne to vien var izdarīt! :DPosted by Diāna Ieviņa on sestdiena, 2015. gada 15. augusts
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu