Kam paredzētas metāla margas bērnu laukumā Ziedoņdārzā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

«Ejot ar saviem bērniem uz mazo bērnu laukumiņu atjaunotajā Ziedoņdārzā (dziļākajā parka stūrī, netālu no Sparģeļu ielas), tā arī nesapratu, kam paredzētas metāla margas laukumiņa malā, apmēram 1,4 m augstumā,» raksta TVNET lasītāja Māra.

«Bērni mierīgi skrien cauri, pieaugušajiem jāpieliecas. Pagaidām vienīgās idejas, kas man radušās, - lai nejauši kāds dzērājs vai narkomāns neiegāžas bērnu laukumiņā, garām ejot. Varbūt tas ir labs atbalsta augstums, lai pieturētu rokas un pudeli tajās? Vēl apsvēru ideju, ka tur varētu piesiet suņus, reizē taciņu apsargā un reizē bērnu laukumiņu,» pastāstīja Māra.

«Nezinu, ko tieši domājis plānotājs un realizētājs, bet brīnos, ka šādu brīnumu var pieņemt pasūtītājs,» secina Māra. «Šībrīža lietojums - lielākie brāļi, māsas var pakarāties vai skraidīt cauri, bet šaubos, ka tā sākotnēji tika plānots.»

Ziedoņdārza metāla margas

Ziedoņdārza metāla margas

Ziedoņdārza metāla margas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu