Pēc «Rīgas ūdens» veiktā remonta no krāna tek nedzerams ūdens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET pirmdien vērsās kāds lasītājs, sūdzoties par «Rīgas ūdens» sestdien veiktajiem ūdensvada remontdarbiem. Vēl šodien, pirmdien, pa ūdens krānu dzīvoklī Cēsu un Brīvības ielas stūra apkārtnē tek iedzeltens, duļķains ūdens ar melnām nogulsnēm. Lasītājs ir neizpratnē, kāpēc tik ilgu laiku pēc remonta tiek piegādāts lietošanai uzturā nederīgs ūdens.

«Rīgas ūdens» TVNET ziņo, ka remonts ir pilnībā pabeigts. Ņemot vērā milzīgo platību, kur tika veikti remontdarbi, ir pieļaujams, ka vēl diennakti cilvēki var saskarties ar ūdens nogulsnēm. Par to cilvēki tika brīdināti. «Rīgas ūdens» sola nosūtīt speciālistu brigādi uz Cēsu un Brīvības ielas apkārtni, lai izzinātu problēmu.

Kā ziņots, ūdensvada remonta laikā no piektdienas bija pārtraukta centralizētā ūdensapgāde Brīvības ielas posmā no Tallinas ielas līdz Gaisa tiltam, kā arī šim posmam pieguļošajos kvartālos. Ūdens piegāde visiem lietotājiem tika atjaunota svētdien.

«Rīgas ūdens» nedēļas nogalē brīdināja, ka līdz ar ūdensapgādes atjaunošanos iespējama ūdens uzduļķošanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu