«Ilgais ceļš kāpās» jeb nokļūt uz VID tapis vēl grūtāk

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja

Lai «legāli» nokļūtu uz Valsts Ieņēmumu Dienesta ēku, jādodas pa speciāli ierīkotiem gājēju celiņiem. Protams, cilvēki vienmēr meklē vieglāko ceļu un šajā gadījumā arī krietni taisnāko ceļu, tāpēc uz VID ēku bija izveidojusies arī «nelegāla taciņa». Tagad tā, iespējams, uzrakta, sūdzas kāda TVNET lasītāja.

Kā iepriekš skaidrojis VID, taciņa, pa kuru cilvēki cenšas nokļūt ēkā taisnāk, neatrodas uz tam piederošas zemes un tur plānota daudzdzīvokļu ēku būvniecība.

VID tāpēc aicina iedzīvotājus izmantot speciāli ierīkotos gājēju celiņus, kas pieejami jau vairāk kā gadu.

Savukārt šāds skats paveras tagad

Foto: TVNET lasītāja
Foto: TVNET lasītāja
Foto: TVNET lasītāja

Jau ziņots, ka iepriekš grūtības nokļūt VID sagādāja ledus

VID pārstāve Evita Teice-Mamaja TVNET ziņo, ka 2015. gada nogalē ekspluatācijā tika nodots pašvaldības izbūvētais trotuārs, pa kuru var nokļūt līdz VID ēkai. Līdz ar šī trotuāra izbūvi un nodošanu ekspluatācijā, 2016. gada 6. februārī ir likvidēta pagaidu izveidotā taciņa pāri pļavai

VID aicina savus klientus, gan visus Talejas ielā 1 strādājošos kājāmgājējus, kuri ik dienu mēro ceļu uz VID ēku no tramvaja vai autobusa pieturām, izmantot tam speciāli izbūvēto asfaltēto ietvi.

Papildus Rīgas domei ir nosūtīts lūgums uzstādīt informatīvas norādes – kā nokļūt līdz VID ēkai.

«Rudens/ziemas periodam mūsu platuma grādos raksturīgi mainīgi laika apstākļi, kas var sagādāt nepatīkamus pārsteigumus – sniegu, apledojumu, peļķes un dubļus. Izvēloties neatbilstošu ceļa segumu varat radīt kaitējumu savai veselībai vai mantai. Tādēļ atkārtoti vēršam uzmanību – par asfaltētās ietves tīrīšanu un uzturēšanu atbildīga Rīgas pašvaldība. Aicinām rūpēties par savu drošību, izmantojot koptu ceļu,» aicina VID.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu