Viļānos skolas tuvumā radusies improvizēta izgātztuve

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Notikuma vieta - maza Latgales pilsētiņa Viļāni. Bet pēc attēlos redzamajām bildēm spriežot, nemaz tik maza laikam nav. Šī izgāztuve radusies turpat pie Viļānu vidusskolas, vien 50 metru attālumā no šīs ēkas,» raksta TVNET lasītājs.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs

Ik gadu dabas mīļotāji un tie, kam pie sirds iet pastaigas brīvā dabā, ar cerībām gaida Lielo talku. Tomēr par dabu jāatceras ne tikai talku laikā. Ja cilvēki būtu apzinīgi visa gada garumā, nekādas talkas nevajadzētu! TVNET aicina fotografēt vai filmēt piecūkotās vietas vai vēl labāk - pieķert cūkotājus notikuma vietā!

Portāls TVNET sāk jaunu lasītāju kampaņu, aicinot atklāt vietas, kas no sušķiem īpaši cietušas. Kopīgiem spēkiem centīsimies atrast vainīgos un varbūt ar publisku «fui» raisīt pārdomas par to, ka vide, kurā visi kopā dzīvojam, ir jāsaudzē.

TVNET aicina iesūtīt bildes un videomateriālus par piemēslotākajām vietām, norādot konkrētu vietu, kur foto uzņemts, kā arī laiku. Varbūt tev pat izdevies kādu pieķert «nozieguma vietā»? Apzināsim sakopjamās vietas un kaunināsim sušķus kopā! Materiālus sūti uz suski@tvnet.lv.

Un labais darbs nepaliks bez atalgojuma - mēs cītīgi publicēsim, vērtēsim iesūtīto informāciju, un tiks trīs labāko materiālu autori tiks pie vērtīgām balvām - dāvanu kartes, ko varēs tērēt vienā no «Galactico» tirdzniecības centriem: t/p Alfa, t/c Mols, t/c Galerija Centrs, t/c Origo un t/c Dole. 1. vietas ieguvējs tiks pie 100 eiro dāvanu kartes, bet 2. un 3. vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 50 eiro vērtībā. Trīs laimīgos lasītājus paziņosim 27. maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu