Šoferis pārdūris jaunu riepu, izbraucot caur peļķi Pļavniekos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds autovadītājs pukojas par Rīgas iekšpagalmos veikto remontdarbu kvalitāti, rakstot, ka, braucot cauri peļķei, sadūris riepu. Savukārt pašvaldībā skaidroja, ka speciālisti pārbaudīja minēto vietu, bet būtiskus trūkumus iekšpagalma ceļa izbūvē nekonstatēja.

Lasītājs pagājušajā sestdienā rakstīja: «Nopirku jaunas riepas un, caur peļķi braucot, vienu saplēsu tik traki, ka ārā jāmet.

Par komplektu samaksāti gandrīz 300 eiro. Saucas, ka mūsu Ušakova banda taisa remontus iekšpagalmos. Pagājušajā gadā uztaisīja jaunu ceļu pagalmā Rīgā, Pļavniekos, Ilūkstes 22.

Foto: TVNET lasītājs

Joks, ka šaurāk palika - visi skrāpē mašīnas, apdauza diskus, griež riepas. Vakar vakarā paņēmu fotoaparātu, lai aizietu nofotografēt šo brīnumu - lūka uzbūvēta tā, ka griežoties, ja aizķer ar riepu šo lūku, riepu metīsi ārā, ar pliku disku brauksi, līdz izbrauksi no šā slazda, un finālā samaksāsi līdz 150 eiro, jo jāmaina divas riepas reizē.

Derētu pabrīdināt pārējos un informēt atbildīgos dienestus. Arī joks: kā var uztaisīt jaunu ceļu, ja lietus laikā peļķes dziļums pārsniedz padsmit centimetru un vasarā šajā peļķē peldas bērni? Vai Rīgas dome nezina, ka ūdens tek no augšas uz leju?»

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Uģis Vidauskis TVNET norādīja, ka pašvaldības speciālisti pārbaudīja minēto vietu un būtiskus trūkumus minētā iekšpagalma ceļa izbūvē nekonstatēja. Viņš arī atsūtīja vairākas fotogrāfijas.

Ceļa braucamā daļa ir pietiekami plata, lai nebūtu jābrauc uz ietves.

Savukārt par lietus ūdens kanalizācijas sistēmas tīrību jārūpējas ēkas apsaimniekotājam, kurš šajā gadījumā ir uzņēmums «Rīgas namu pārvaldnieks».

Foto: TVNET lasītājs

Tuvākajās dienās uzņēmums veiks atkārtotu notekūdeņu kanalizācijas tīrīšanu minētajā vietā. Ar sūdzībām par sliktu notekūdeņu sistēmas darbību jāvēršas pie sava konkrētā apsaimniekotāja.

Pašvaldības pārstāvis atgādināja, ka pa iekšpagalmu ceļiem jāpārvietojas uzmanīgi - ceļu satiksmes noteikumu noteiktajā kārtībā. Šajā gadījumā automašīnas īpašniekam radīto zaudējumu kompensācija jākārto caur apdrošinātāju.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu