Šoferis apjūk jaunajā Shell benzīntankā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Kā lai izbrauc no topošās «Shell» degvielas uzpildes stacijas, nepārkāpjot noteikumus? Tā jautā kāds TVNET lasītājs, kurš nonācis mulsinošā situācijā Satekles ielā. Bet Rīgas domes Satiksmes departamentā TVNET skaidroja, ka satiksmes organizācijas pārveidošana Satekles ielā nav saskaņota ar atbildīgajām iestādēm.

Kāds TVNET lasītājs pauda neizpratni, kā lai izbrauc no topošās «Shell» degvielas uzpildes stacijas Satekles ielā starp Dzirnavu un Visvalža ielu, kur iepriekš bija «Trest» degvielas uzpildes stacija.

Viņš iebraucis benzīntanka teritorijā, bet tad pamanījis, ka izbrauktuve ir slēgta remontdarbu dēļ.

Vienīgā iespēja, kā tikt ārā no teritorijas, bija braukt zem «ķieģeļa».

«Kā izbraukt no benzīntanka, nepārkāpjot noteikumus?» retoriski jautā lasītājs.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretāre Ilze Dimante TVNET skaidroja, ka pēc departamenta rīcībā esošās informācijas satiksmes organizācijas pārveidošana Satekles ielā nav saskaņota ar atbildīgajām iestādēm, tai skaitā Satiksmes departamentu.

Satiksmes organizācijas speciālisti uz vietas apsekos Satekles ielas satiksmes organizāciju un pieņems lēmumu par tālāko rīcību.

Viņa atgādināja, ka jebkurš darbs, kas saistīts ar ielas elementu aizņemšanu vai satiksmes organizācijas pārkārtošanu būvdarbu laikā, ir jāsaskaņo, kā to paredz normatīvos noteiktā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu