Uz ceļiem nav tikai burlaki, notiek arī labas lietas - dala konfektes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FB/Ilva Pasotre

Sociālos tīklus apceļo kāds pozitīvisma pilns ieraksts. "Visi taisnības meklētāji, kuri ar lielu aizrautību publicē sociālajos tīklos automašīnu fotogrāfijas, kurās atspoguļo visus (pieķertos) ;) automašīnu vadītājus, kuri nemāk braukt, kuri mēslo, kuri agresīvi brauc, kuri strauji bremzē, kuri ne īstajā vietā atstāj mašīnas un vēl visādus citus pilnīgi apkaunojošos cilvēkus, kurus vajadzētu publiski pāraudzināt, šis ieraksts nebūs medusmaize jums ;)" - tā vēsta ieraksts Facebook.

"Šodien man bija tā laime braukt no Rīgas uz Tukumu un nostāvēt sastrēgumā pie luksofora pie Lielupes tilta (pirms Kuršiem). Rinda ļoti lēni virzījās uz priekšu, līdz vienā brīdī no priekšā stāvošās mašīnas izkāpa vīrietis un nāca man klāt ar konfekšu paku un iedeva veselu sauju ar končām un teica: tas, lai mums vieglāk sagaidīt savu kārtu braukšanai; un pacienāja arī aiz manis stāvošās kravas automašīnas šoferi :) Tā ka notiek uz ceļiem arī pozitīvas lietas :)
#LaiVairojasPrieks".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu