BMW vadītājs plātās ar policijas simbolu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds autovadītājs, aizejot paēst uz kafejnīcu, mašīnas logā novietoji Rīgas pašvaldības policijas nozīmīti. Saistībā ar to policijā sākta administratīvā lietvedība par auto novietošanu stāvēšanai tam neparedzētā vietā.

TVNET lasītājs rakstīja: "Nododu jūsu ziņā šīs bildes, kurās redzams, kā uz gājēju ietves noparkots BMW 2016.g. 21.jūnijā, plkst. 13:38 Ģertrūdes ielā.

Nav jau nekāds īpašais skats, parasta ikdiena Rīgas centrā.

Iemesls kāpēc sūtu jums, ir tāds, ka BMW vadītājs (maza auguma, skūtu galvu, gaišas ādas krāsas, aptuveni 35-45 gadus vecs), aizslēdzot automašīnu un ejot ērti paēst uz Lido Ģertrūde,

atskrēja atpakaļ, jo aizmirsa logā ielikt vienu skaistu nozīmīti - Pašvaldības policija.

Ja šis cilvēks tiešām ir policists, vai tas bija žests, ka «savējais»? Vai šādi jārāda piemērs sabiedrībai?"

Foto: TVNET lasītājs

Bet Rīgas pašvaldības policijas galvenais sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis TVNET pastāstīja, ka, pamatojoties uz lasītāja iesūtīto foto, ir sākta administratīvā lietvedība par auto novietošanu stāvēšanai tam neparedzētā vietā.

Ir noskaidrots automašīnas vadītājs, taču tas nav Rīgas pašvaldības policijas darbinieks.

Tas nozīmē, ka šādā veidā automašīnas vadītājs vienkārši ir vēlējies panākt labvēlīgu attieksmi un acu pievēršanu par noteikumu pārkāpumu.

Sadovskis atgādināja, ka Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji, konstatējot pārkāpumu, sodus piemēro visiem, neatkarīgi no tā, vai aiz vējstikla ir novietota kāda emblēma vai cita atribūtika.

Ja tiek konstatēts, ka darbinieks šādas emblēmas dēļ ir «pievēris acis», tad

arī pats darbinieks tiek saukts pie disciplināratbildības par savu tiešo pienākumu nepildīšanu.
Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu