Barona ielas remontstrādnieki sabojā velonovietnē atstātu riteni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/burbaburba

Barona ielas ietvju remontētāji sabojājuši kāda vīrieša velosipēdu. Viņš ir sarūgtināts par šādu attieksmi pret svešu mantu, tāpēc nolēmis panākt zaudējumu atlīdzināšanu.

Kāds sociālo tīklu lietotājs pirmdien raksta: «Mazais stāstiņš par slaveno Barona ielas remontu. Šorīt, kā ierasts, pieslēdzu savu velosipēdu pie Baroncentra velo novietnes, devos tirgot brokoļus. Kad pēc kādas stundiņas izgāju no Baroncentra, ieraudzīju, ka ne velosipēda, ne novietnes nav, tā ir pārcelta.

Viss jau okey, bet, kad gribēju pārvietot velosipēdu tālāk no grēka, sapratu, ka

velosipēds ir bojāts, stūre izgriezta, rāmis nedaudz ieliekts pie aizmugurējā riteņa un izbraucot var just dīvainas skaņas.

Protams, negribu uzpūst no mušas ziloni un, ja varu atļauties labu velosipēdu, varu atļauties arī to salabot.

Bet šajā gadījumā savu vainu nesaskatu. Ja Ceļu pārvaldes darbinieki, mierīgi pīpējot, ar traktoru var pārcelt visus velosipēdus ar visu statīvu un pēc tam, kad jautāju, vai nevarēja uzlikt zīmīti iepriekš, ka tiks pārvietota velosipēdu novietne, jo taču zināja, ka tieši šajā dienā mainīs bruģi pie Baroncentra,

tad strādnieku atbilde bija: «Ai, ko tu, vai tad stipri bojājumi?»

Ne tik stipri, lai tērētu savu laiku šīm lietām, bet par šo attieksmi no viņu puses es izdarīšu visu, lai man tiktu segti zaudējumi.

Policijai ziņojums iesniegts, kaut gan lika saprast, ka varēja arī nerakstīt.. Un «Rīgas satiksmei» arī tiek rakstīts iesniegums, nu un ceru uz smaidīgu un saulainu stāsta noslēgumu.»

Rakstītājs arī piebilda, ka strādnieki divatā nesa novietni, bet riteņi vilkās līdzi.

Ne tik liela sāpe par riteni, kā par attieksmi pret svešu mantu.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante TVNET pavēstīja, ka departaments ir saņēmis iesniegumu no cietušās personas par zaudējumu atlīdzināšanu.

Šobrīd policija veic procesuālās darbības un izmeklē radušos situāciju.

«Uzskatām, ka visa atbildība par notikušo jāuzņemas būvniekam, kas šobrīd veic ietves seguma nomaiņu K.Barona ielā un jāatlīdzina trešajai personai nodarītos zaudējumus. Sekosim līdzi notikumu atrisināšanas gaitai,» viņa pauda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu