Auto uzpildes stacijā izceļas kašķis starp apmeklētājiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāda TVNET lasītāja ir neapmierināta, ka šonedēļ nevarēja operatīvi uzpildīties pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas Bauskas ielā. Savukārt auto iznomātāji apgalvoja, ka mašīna, kas stāvēja pie stacijas, vēl nebija beigusi uzpildi.

TVNET lasītāja Agate rakstīja, ka ceturtdien ap pulksten 11.30 pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas Bauskas ielā kāds autovadītājs bija novietojis savu automašīnu pa divām stāvvietām.

Sieviete piezvanīja uz auto virsbūves reklamētajam uzņēmumam, kur atbildēja ļoti «pieklājīga» kundze, kura teikusi, lai brauc prom no uzpildes stacijas, ja viņu neapmierina stāvošais auto.

«Beidzot sagaidījām auto īpašnieku, kurš ļoti skanīgiem un rupjiem vārdiem mūs nolamāja, uzzinājām, cik stulbi mēs esam,» lasītāja rakstīja.

Savukārt kompānijā Rigacars TVNET skaidroja, ka tai ar šo situāciju nav nekāda sakara. «Pilsētā ikdienā braukā daudz mašīnu, kuras lieto iznomātāji, un mēs neuzņemamies atbildību par viņu rīcību uz ceļa, stāvvietās un uzlādes vietās.»

Uzņēmumā gan komentēja, ka pēc tam, kad ar viņiem sazinājās šis neapmierinātais cilvēks, noskaidrojās, ka Rigacars mašīna vēl nebija pabeigusi uzlādi un, kas ir pats svarīgākais,

vienlaikus uzlādes stacijā var lādēt tikai vienu automašīnu.

«Vienkārši neapmierinātais vadītājs, iebraucis uzlādes stāvvietā, acīmredzot nevēlējās gaidīt rindā un sāka nepacietīgi zvanīties un dzīt mūsu klientu prom no uzlādes vietas, kad VW e-up vadītājs piedāvāja iebraukt blakus, kur varētu novietot pēc gabarītiem pat smago automašīnu, viņu sāka bildēt un draudēt,» uzņēmumā pauda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu